Samarbeidspartnere

Vi har lyst til å fremheve noen av våre samarbeidspartnere. På hver sin måte bidrar de til å gjøre oss bedre. De leverer gode varer, yter gode tjenester og er gode støttespillere i vår daglige drift. Besøk gjerne deres nettsider, og vurder disse firmaene om du selv har bruk for slike tjenester.

Takringen er en kjede av selvstendige takentreprenører som er lojale til et grunnkonsept som gir den enkelte entreprenør stor grad av frihet når det gjelder profilering. Takringen ble etablert i år 2000 under navnet Takringen Ektakon. I 2002 endret de navn til Takringen, med en målsetning om å bli en landsdekkende kjede for selvstendige takentreprenører. Takringen har i dag ca. 50 medlemsbedrifter og antallet øker for hvert år.

Rockwool = Steinull. Stein brenner som kjent ikke, og derfor er Rockwool det foretrukne isolasjonsmaterialet der brannsikkerhet er viktig. Rockwools produkter har også god isolasjonsevne, og er trykkfaste. Med skråskjærte plater er Rockwool godt egnet til å bygge opp fall på flate tak.

Jackons produkter for utvendig isolering av flate tak gir et riktig og stabilt inneklima og god lydisolering. Jackon har utviklet en rekke produkter som gir en komplett og fullverdig løsning for isolering av flate tak. Både ekspandert og ekstrudert polystyren har lav egenvekt, gode isolasjonsegenskaper, høy trykkfasthet og lavt fuktopptak, og egner seg derfor som isolasjonsmateriale til tak.

Isola er vår hovedleverandør av membran og tekkematerialer. Et solid norsk firma som med sin lange erfaring leverer gode produkter tilpasset vårt klima.

I vår miljøsatsing trenger vi en sterk og erfaren partner i ryggen. Hils på Bergknapp, en ledende leverandør av grønne tak. De er eksperter på vegetasjonsmatter, vegger, dekke og naturstein for et komplett bærekraftig tak på ditt boligprosjekt. Vi er stolt av å jobbe med Bergknapp og tar med oss de videre inn i det grønne skiftet.

Bauder er en ledende produsent og leverandør av moderne taktekking, termisk isolasjon, grønne tak og solcellesystemer.
Med fokus på komplette og sikre taksystemer, er Bauder alene om å utvikle og produserer alt av bituminøse og syntetiske takbelegg og membraner, samt stive isoleringssystemer selv. Med Bauder i ryggen, har vi tilgang på solid kompetanse og meget gode tyske kvalitetsprodukter.
Bauder har i flere tiår utført kontinuerlige forbedringer på materialegenskapene til produktene sine, som sikrer maksimal pålitelighet og enkel installasjon.

De fleste tak skal også ha beslag. Her samarbeider vi med Selbak Blikkenslagerverksted. Dyktige fagfolk som leverer det meste innen blikkarbeider. Beslag, takrenner, pipehatter og fasadekledninger.

Med til dels store mengder materialer og utstyr som skal kjøres ut til byggeplasser er det viktig å ha en solid transportør. Østfold Kran & Transport leverer det vi skal ha på rett sted til rett tid. Med sine kraftige kraner løfter de varene på plass direkte på taket.

Uten bil kommer vi ikke langt. En av våre gode leverandører av firmabiler er Sulland i Sarpsborg som forhandler Ford varebiler. Med et bredt utvalg biler i ulike størrelser finner de alltid en bil som passer våre behov. Driftssikre biler og god service sikrer at vi kommer oss effektivt rundt til våre kunder.

Våre ansatte har behov for å komme seg rundt til kundene våre, og å ha en trygg og god partner på firmabil er særdeles viktig. Brennes Auto AS i Sarpsborg leverer meget gode og driftsikre firmabiler fra Nissan, et samarbeid vi er veldig godt fornøyd med.

En ren og pen bil skaper en triveligere arbeidsplass. I tillegg er bilene en viktig profilering av vårt firma. For å holde bilene pene og blanke leverer vi de jevnlig inn hos Boss of Gloss for vask og polering. De reparerer også mindre skader slik at bilene til enhver tid er presentable. Dette gir oss også høyere restverdi ved leasing, og et gunstigere bilhold.

Bilene må også ha dekk, og med mye kjøring på byggeplasser er det lett å få en punktering. Da er det godt å ha avtaler med Bodahl-Johansen som er en av distriktets eldste aktører innen bilgummi med flere verksteder i vårt arbeidsområde. Foruten bilgummi har Bodahl-Johansen også en avdeling for arbeidstøy.

Med Addero som leverandør på regnskap, lønn mv, og som en alltid tilgjengelig sparringspartner med fokus på kundens behov, er vi i trygge hender.
Vi opplever at Addero tilfører oss som kunde en merverdi som rådgivere, i tillegg til at regnskapet alltid er ajour. Deres valg av fremtidsrettede systemer som er lett tilgjengelige for oss som brukere, gir oss en super match!
Sika Norge AS ble etablert i 1968 og er en del av Sika-konsernet med hovedkontor i Sveits. Til Fagprosjekt leverer fugemasse og lim, tak og vanntetting.
Sika ble grunnlagt på bakgrunn av nytenkning og innovasjon. Disse grunnleggende verdiene er i dag fundamentet for vårt arbeid med å gi råd og service til kunder om å finne den beste løsningen, og være den samarbeidspartneren til å stole på med levering av høyeste kvalitet.