Tjenester

Fagprosjekt AS utfører det meste innen takarbeider. Nybygg, rehabilitering og vedlikehold. Ingen oppgave er for stor, ingen for liten. Vi har spesialisert oss på næringsbygg, men tar gjerne også mindre jobber. Med vår lange erfaring er vi rustet til å ta på oss de mest kompliserte og krevende jobber. Gi oss gjerne en utfordring, og ta kontakt!

Isolasjon

Isolasjonen har som hovedoppgave å hindre varmetap, men har også noen andre oppgaver. På flate tak bruker vi isolasjonen til å bygge opp fall mot avløp. Isolasjon brukes også som brannsikring.

Membran

Membran er en samlebetegnelse på vanntettende belegg som ligger inni en konstruksjon.
Eksempler på dette kan være: Våtrom, terrasser, tak med trafikk, beplantede tak og radonsperre. En membran kan enten være en vanntett duk, eller en flytende masse på plast- eller asfaltbasis. Valg av produkt avhenger av underlag, materialer for overflater og bruksområder.

Topptekking

Det er mange typer tekkematerialer. De mest brukte er asfaltbelegg / takpapp,samt PVC-takbelegg som sveises/klebes i omlegget. Tekkematerialer brukes både på flate og skrå tak. På mindre bygg med skråtak brukes gjerne stein eller plater som festes på lekter. På hytter er torvtak mye brukt, og på tak med trafikk legges gjerne betong, asfalt eller heller. Mulighetene er mange, og vi har erfaringer med de fleste.

Se også våre referanseprosjekter.